دستورالعمل: 200/6020نحوه پذیرش خوداظهاری های مالیاتی مودیان موضوع مرحله چهارم فراخوان ثبت نام و اجرای نظام مالیات بر ارزش افزوده برای دوره مالیاتی زمستان سال

دستورالعمل:

دستورالعمل مالیاتی 200/6020

نحوه پذیرش خوداظهاری های مالیاتی مودیان موضوع مرحله چهارم فراخوان ثبت نام و اجرای نظام مالیات بر ارزش افزوده برای دوره مالیاتی زمستان سال 1389

 

شماره:6020/200

تاریخ:11/03/1390

پیوست:دارد

دستورالعمل

 

51090مواد «21»،«22»،«23»، «25» و «26» قانونالف

 

 

مخاطبین

روسای محترم امور مالیاتی شهر و استان تهران

مدیران کل محترم امور مالیاتی استان ها

مدیران کل محترم مالیات بر ارزش افزوده شهر و استان تهران

مدیر کل محترم امور مالیاتی مودیان بزرگ

موضوعنحوه پذیرش خوداظهاری های مالیاتی مودیان موضوع مرحله چهارم فراخوان ثبت نام و اجرای نظام مالیات بر ارزش افزوده برای دوره مالیاتی زمستان سال 1389
با عنایت به تسلیم اظهارنامه مالیاتی دوره زمستان سال 1389 موضوع ماده «21» قانون مالیات بر ارزش افزوده توسط مودیان موضوع مرحله چهارم فراخوان ثبت نام و اجرای نظام مالیات بر ارزش افزوده، به منظور تکریم این دسته از مودیان، اعتماد سازی و تسهیل در فرایند اجرای قانون و با توجه به اختیارات حاصل از قانون و مقررات مالیات بر ارزش افزوده مقرر می دارد: دستورالعمل مالیاتی 200/6020

ادارات کل امور مالیاتی،اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی مرحله چهارم ثبت نام و اجرای قانون را با رعایت شرایط ذیل برای دوره زمستان سال 1389 بر اساس خوداظهاری مودی و بدون رسیدگی مورد پذیرش قرار داده و مالیات و عوارض ابراز شده را با آنان نهایی نمایند:

الف)شرایط پذیرش خوداظهاری:

1. مودی در سامانه اینترنتی مالیات بر ارزش افزوده ثبت نام و حداکثر تا پایان مهلت انقضای سر رسید تسلیم اظهارنامه دوره چهارم سال 1389 آن را تکمیل و نهایی نموده باشد.

2. اظهارنامه دوره مالیاتی زمستان سال 1389، حداکثر تا 31/01/1390 تسلیم شده باشد.

3. اظهارنامه مالیاتی باید دارای اطلاعات مربوط به فعالیت اقتصادی مودی (درآمد خدمات و یا فروش کالا) باشد.

4. مانده بدهی(مالیات و عوارض متعلق به درآمد خدمات و یا فروش کالا پس از کسر اعتبار مالیاتی خرید) ابرازی مندرج در اظهارنامه مالیاتی برای فروشندگان طلا و جواهر  به شرح ذیل باشد.

1-4- در مراکز استان های تهران،البرز، فارس، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و خوزستان حداقل مبلغ 3,000,000 ریال;

2-4- در سایر مراکز استانها حداقل مبلغ 2,000,000 ریال ;

3-4- سایر شهرها حداقل مبلغ 1,000,000 ریال.

5- مانده بدهی(مالیات و عوارض متعلق به درآمد خدمات و یا فروش کالا پس از کسر اعتبار مالیاتی خرید) ابرازی مندرج در اظهارنامه مالیاتی برای سایر مودیان مرحله چهارم به شرح ذیل باشد.

1- 5- در مراکز استانهای تهران،البرز، فارس، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و خوزستان حداقل مبلغ 1,000,000 ریال;

2- 5- سایر مراکز استانها حداقل مبلغ 750،000ریال;

3- 5- سایر شهرها حداقل مبلغ 500,000 ریال.

لازم به ذکر است، به منظور انطباق اظهارنامه مالیاتی تسلیمی با دفاتر و یا اسناد و مدارک مودیان مالیاتی، ده درصد از مودیان حائز شرایط خوداظهاری موضوع بندهای یک تا پنج از هر گروه فعالیت صنفی به عنوان نمونه توسط مدیر کل انتخاب و برای رسیدگی به گروههای رسیدگی ارجاع خواهد شد.

دستورالعمل مالیاتی 200/6020

ب)اولویت های رسیدگی:

ادارات کل امور مالیاتی مکلفند با توجه به برنامه عملیاتی سال 1390 و با اولویت اشخاصی که مشمول فراخوان و اجرای قانون در مرحله چهارم بوده و بر اساس طبقه بندی به شرح زیر و با توجه به قانون و مقررات و دستورالعمل های مربوط، پرونده مودیان را مورد رسیدگی قرار داده و نسبت به مطالبه و وصول مالیات و عوارض مربوط اقدام نمایند.

1. مودیانی که مشمول ثبت نام و اجرای قانون بوده،لیکن اقدام به ثبت نام ننموده اند.

2. مودیانی که ثبت نام نموده اما اظهارنامه مالیاتی خود را تسلیم ننموده باشند.

3. مودیانی که ثبت نامه نموده و اظهارنامه مالیاتی تسلیمی خود را با مـانـده مالیات و عوارض منفی، صفر و یا کمتر از مبالغ موضوع جزء «4» و «5» بند «الف» این دستورالعمل نموده باشند.

4. ده درصد نمونه انتخابی از مودیانی که حائز شرایط پذیرش خوداظهاری موضوع بند «الف» این دستورالعمل باشند.

 

ج) نحوه اعمال مساعدت های قانونی و تکریم مودیان:

ادارات کل امور مالیاتی موظفند،در مورد مودیانی که به تکالیف قانونی خود عمل نموده و با این نظام مالیاتی همکاری داشته اند حداکثر مساعدت با توجه به تفویض اختیار صورت گرفته در خصوص تقسیط بدهی و بخشودگی جرائم موضوع مواد «22» و «23» قانون به عمل آورند. در مورد مودیانی که از انجام تکالیف قانونی خود (ثبت نام، تسلیم اظهارنامه مالیاتی، صدور صورتحساب و ارائه دفاتر یا اسناد و مدارک حسب مورد) خودداری نموده یا نمایند، حداقل مساعدت و متناسب با میزان همکاری، مساعدت های مزبور در خصوص آنان صورت گیرد.

ضمنا به منظور تکریم آن دسته از مودیانی که اظهارنامه مالیاتی دوره زمستان سال 1389 را در مهلت مقرر تسلیم نموده و حائز شرایط پذیرش خوداظهاری مطابق این دستورالعمل می باشند،(به استثناء ده درصد مودیان نمونه انتخابی) فرم پذیرش خوداظهاری به شرح نمونه پیوست تهیه و حداکثر تا پانزدهم تیرماه سال جاری به آنان ابلاغ گردد.

دستورالعمل مالیاتی 200/6020

علی عسکری

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور

دامنه کاربرد:1- داخلی:    2- خارجی:مرجع پاسخگویی:دفتر نظارت بر امور اجرایی

تلفن:83271067-021، 88806053- 021

بخشنامه های منسوختاریخ اجراء:مرجع ناظر:دادستانی انتظامی مالیاتینحوه ابلاغ:فیزیکی

 

دستورالعمل مالیاتی 200/6020

پذیرش خوداظهاری مودیان حقیقی مرحله چهارم که در مهلت مقرر،ثبت نام نهایی و اظهارنامه تسلیم نموده اند

 

اداره کل : ………. اداره امورمالیاتی : ………  واحد مالیاتی:…………….  شماره پرونده: …………..

نشانی:……………………………………………شماره پستی:…………. تلفن: …………………….

نام مودی: ……………شماره ملی: ……………….. شماره اقتصادی مودی: ا_ا_ا_ا_ا_ا_ا_ا_ا_ا_ا_ا_ا

نشانی:………………………………شماره پستی(ده رقمی):………………… تلفن: …………………

احتراما، ضمن تشکر از همکاری شایسته جنابعالی در خصوص ثبت نام و تسلیم اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده دوره زمستان سال 1389 در مهلت مقرر قانونی، به منظور اعتماد سازی و تکریم مودیان محترم مالیاتی که با این نظام مالیاتی همکاری داشته اند بدینوسیله به اطلاع می رساند:

با توجه به دستورالعمل شماره 6020/200 مورخ 11/03/90 سازمان امور مالیاتی کشور، اظهارنامه مالیاتی دوره زمستان سال 1389 آن واحد شغلی، ثبت شده به شماره …………. مورخ …………. در سامانه نظام مالیات بر ارزش افزوده که بر اساس خوداظهاری صورت گرفته، بدون رسیدگی در نظام مالیات بر ارزش افزوده مورد پذیرش این اداره کل قرار گرفته است. لازم به ذکر است پذیرش اظهارنامه مزبور در این دوره مالیاتی مانع از رسیدگی به دوره های بعدی و همچنین مالیات بر عملکرد آن واحد شغلی نخواهد بود.بدیهی است استمرار همکاری برای دوره های مالیاتی بعدی توسط آن واحد شغلی،زمینه های اعتماد سازی متقابل و همکاری سازمان امور مالیاتی کشور را فراهم خواهد نمود.

دستورالعمل مالیاتی 200/6020

 

نام و نام خانوادگی مامور مالیاتی……………….. پست سازمانی……………….             مهر و امضاء

 

 

مخصوص مودی

اینجانب:نام     نام خانوادگی    این برگ را درتاریخ /    /  13 (به حروف         )رویت و دریافت نمودم.                        امضاء

اینجانب   که نسبت به مودی سمت   را دارم  این برگ را درتاریخ  / / 13  (به حروف        )رویت نموده و تعهد می نمایم که به مودی برسانم.              امضاء

مخصوص مامورابلاغاینجانب:نام          نام خانوادگی                        تایید می نمایم:

1. این برگ را درتاریخ /   / 13 (به حروف            ) درمحل سکونت oمحل کارoمودی به نشانی مندرج دراین برگ ابلاغ وامضای نام      نام خانوادگی   را گواهی مینمایم.       امضاء

2.به علت (عدم حضور oاستنکافo) مودی oبستگان ومستخدمین مودی o این برگ درتاریخ  /    / 13(به  حروف    ) به نشانی مندرج دراین برگ الصاق گردید.

امضاء

مخصوص مامور پستاینجانب:نام           نام خانوادگی                     تایید می نمایم:

1. این برگ را در تاریخ   /   /   13 (به  حروف             ) در محل سکونت oمحل کار مودی o بـه نـشـانـی مـندرج در ایـن بــرگ ابــلاغ و امــضای نام          نام خانوادگی        را گواهی می نمایم.                                                           امضاء

2. به علت(عدم حضور مودی یا بستگان ومستخدمین وی ) این برگ درتاریخ    /    / 13(به حروف         ) به درب محل سکونت oمحل کار o مودی به نشانی مندرج دراین برگ با ذکر «پانزده روز پس از این تاریخ که برابراست با          مجددا مراجعه خواهدشد.» الصاق گردید.

امضاء

3. به علت (عدم حضور مجددo استنکاف o)مودی oبستگان ومستخدمین مودی o این برگ درتاریخ    /   /   13 (به  حروف       ) به درب محل سکونت o محل کار مودیo به نشانی مندرج دراین برگ الصاق گردید.                                 امضاء

 

دستورالعمل مالیاتی 200/6020

مواد قانونی وابسته

ماده 21- مودیان مالیاتی مکلفند، اظهارنامه هر دوره مالیاتی را طبق نمونه ودستورالعملی که توسط سازمان امور مالیاتی کشور تعیین واعلام می شود، حدا…

 

ماده 25- شناسایی، نحوه رسیدگی وتشخیص، مطالبه و وصول مالیاتها به سازمان امور مالیاتی کشور محول می شود. عناوین شغلی، شرایط احراز مشاغل از نظر ت…

 

ماده 26- در مواردی که مأموران ذی ربط سازمان امور مالیاتی کشور جهت رسیدگی به اظهارنامه یا بررسی میزان معاملات به مودیان مراجعه ودفاتر واسناد و…

 

ماده 22- مودیان مالیاتی در صورت انجام ندادن تکالیف مقرر در این قانون ویا در صورت تخلف از مقررات این قانون، علاوه بر پرداخت مالیات متعلق وجریم…

 

ماده 23- تأخیر در پرداخت مالیاتهای موضوع این قانون در مواعد مقرر، موجب تعلق جریمه ای به میزان دو درصد (2%) در ماه، نسبت به مالیات پرداخت نشده…

دیوان عدالت اداری: 307اقتصادي

ابلاغ دادنامه شماره 307 مورخ 23-08-1394 هیأت تخصصی اقتصادی ، مالی و اصناف دیوان عدالت اداری در خصوص خواسته ابطال بند (7) بخشنامه 7821 مورخ 02-05-1389 سازمان امور مالیاتی کشور

 

شماره: 117-94-260

تاریخ: 04-12-1394

پیوست: دارد

 

بخشنامه

11794قانون مالیات بر ارزش افزودهالف

 

مخاطبین/ذینفعانرئیس محترم امور مالیاتی شهر و استان تهران

مدیران کل محترم مالیات بر ارزش افزوده شهر و استان تهران

مدیر کل محترم امور مالیاتی مودیان بزرگ

مدیران کل محترم امور مالیاتی استان‌ها

مدیر کل محترم وصول و اجرا شهر تهران

موضوعابلاغ دادنامه شماره 307 مورخ 23-08-1394 هیأت تخصصی اقتصادی ، مالی و اصناف دیوان عدالت اداری در خصوص  خواسته ابطال بند (7) بخشنامه 7821 مورخ 02-05-1389 سازمان امور مالیاتی کشور
به پیوست، تصویر رأی هیأت تخصصی اقتصادی ،  مالی و اصناف دیوان عدالت اداری ، مبنی بر رد خواسته ابطال بند (7) بخشنامه 7821 مورخ 02-05-1389 سازمان امور مالیاتی کشور ، بدین مضمون :

«نظر به این که بند هفت بخشنامه مورد شکایت در اجرای مواد 14و 17و 18و 22و 23و 24  قانون  مالیات  بر ارزش افزوده مصوب 17-02-1387 و در    تبین حکم مقنن بوده و احکام ماده 190قانون مالیاتهای مستقیم قابل تسر ی به قانون یاد شده نمی باشد  ، لذا بند هفت بخشنامه مورد شکایت خلاف  قانون و خارج  از  حدود  اختیار نبوده به استناد بند (ب) ماده 84 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب 1392 رأی به رد شکایت صادر گردیده است.» جهت اطلاع وبهره برداری ارسال می‌گردد.

دستورالعمل مالیاتی 200/6020

علیرضا طاری بخش

معاون مالیات بر ارزش افزوده

دامنه کاربرد:1-داخلی * 2- خارجی *مرجع پاسخگویی: دفتر فنی و اعتراضات مودیان مالیات بر ارزش افزوده  تلفن: 88805106 ـ 021
بخشنامه‌های منسوخ: ـــمرجع ناظر: دادستانی انتظامی مالیاتینحوه ابلاغ: فیزیکی/ سیستمی

 

دستورالعمل مالیاتی 200/6020

مواد قانونی وابسته

ماده 14- مأخذ محاسبه مالیات، بهای کالا یا خدمت مندرج در صورتحساب خواهد بود. در مواردی که صورتحساب موجود نباشد ویا از ارائه آن خودداری شود ویا…

 

ماده 17- مالیاتهایی که مودیان در موقع خرید کالا یا خدمت برای فعالیتهای اقتصادی خود به استناد صورتحسابهای صادره موضوع این قانون پرداخت نموده ا…

 

ماده 18- مودیان مکلفند به ترتیبی که سازمان امور مالیاتی کشور تعیین واعلام می نماید نسبت به ارائه اطلاعات درخواستی سازمان مذکور وتکمیل فرمهای …

 

ماده 22- مودیان مالیاتی در صورت انجام ندادن تکالیف مقرر در این قانون ویا در صورت تخلف از مقررات این قانون، علاوه بر پرداخت مالیات متعلق وجریم…

 

ماده 23- تأخیر در پرداخت مالیاتهای موضوع این قانون در مواعد مقرر، موجب تعلق جریمه ای به میزان دو درصد (2%) در ماه، نسبت به مالیات پرداخت نشده…

 

ماده 24- سازمان امور مالیاتی کشور موظف است ظرف مدت سه ماه از تاریخ تصویب این قانون، ساختار وتشکیلات مورد نیاز خود را از طریق وزیر امور اقتصاد…

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز با * مشخص شده است

نوشتن دیدگاه

عضویت در خبر نامه

مشاور مالیاتی معتبر را بشناسید آرمان پرداز خبره
مشاور مالیاتی
مشاور مالیاتی معتبر را بشناسید

در این نوشته برای شما توضیح می دهیم که چگونه یک مشاور مالیاتی معتبر را بشناسید و به او اعتماد کنیم. در پایان اعتماد شما را به آرمان پرداز خبره جلب می کنیم. مشاور مالیاتی معتبر

ادامه مطلب »
اهمیت مشاور مالیاتی آرمان پرداز خبره
مشاور مالیاتی
اهمیت مشاور مالیاتی

اهمیت مشاور مالیاتی در این نوشته میخواهیم به اختصار در خصوص اهمیت مشاور مالیاتی به قلم کارشناس آرمان پرداز خبره بپردازیم. کسب و کار و اهمیت مشاور مالیاتی در آن اهمیت مشاوره در زمینه مالیات کسب

ادامه مطلب »
انتخاب کارشناس حسابداری و مشاور مالیاتی متناسب با ابعاد شرکت توسط آرمان پرداز خبره
مشاور مالیاتی
مشاور مالیاتی متناسب با ابعاد شرکت

در این نوشته می خواهیم در مورد نکاتی در خصوص انتخاب مشاور مالیاتی متناسب با ابعاد شرکت و نحوه انتخاب کارشناس حسابداری بپردازیم. تا پایان با ما همراه باشید و جهت هرگونه نیاز به مشاور مالیاتی

ادامه مطلب »
شرح وظایف و اختیارات مشاور مالیاتی
مشاور مالیاتی
شرح وظایف و اختیارات مشاور مالیاتی

در این نوشته میخواهیم به شرح وظایف و اختیارات مشاور مالیاتی در سازمان امور مالیاتی بپردازیم. جهت هرگونه سوال در خصوص مشاور مالیاتی با ما در ارتباط باشید. مشاور مالیاتی کیست؟ مشاور مالیاتی کسی است که

ادامه مطلب »
انواع هزینه ها در حسابداری و مالی توسط مشاور مالیاتی
شرکت حسابداری
انواع هزینه ها در حسابداری

در این نوشته میخواهیم در خصوص انواع هزینه ها در حسابداری و مالی ، بهبود هزینه ها توسط مشاور مالیاتی و همچنین در خصوص انواع هزینه بپردازیم انواع هزینه ها در حسابداری یکی از مهم‌ترین مفاهیم

ادامه مطلب »
مدارک مثبته
شرکت حسابداری
مدارک مثبته

در این نوشته به مفهوم مدارک مثبته و یا اسناد مثبته و نقش آن در حسابداری و چگونگی رسیدگی به آن توسط مشاور مالیاتی می پردازیم. مدارک مثبته یا اسناد مثبته مدارک مثبته اسناد نشان‌دهنده وقوع

ادامه مطلب »
مشاور مالیاتی کیست ؟
مشاور مالیاتی
مشاور مالیاتی کیست ؟

مشاور مالیاتی کیست؟ در این مطلب درباره مشاور مالیاتی کیست و خصوصیات یک وکیل مالیاتی خبره ، هم چنین میزان آشنایی او با قوانین مالیاتی و امور مالیاتی کشور به صورت مفصل صحبت می کنیم. با

ادامه مطلب »
اهمیت مشاوره مالیاتی
مشاور مالیاتی
اهمیت مشاوره مالیاتی

اهمیت مشاوره مالیاتی تمامی مشاغل نیازمند دانش مشاور مالیاتی و وکیل مالیاتی و اهمیت مشاوره مالیاتی برای روبه رو شدن با قانون مالیات سازمان امور مالیاتی هستند. با ما باشید زیرا در این نوشته به این

ادامه مطلب »
مفاصا حساب مالیاتی
مشاور مالیاتی
مفاصا حساب و نحوه دریافت مفاصا حساب

درخواست گواهی مفاصا اولین کاری است که مودی و یا مشاور مالیاتی و وکیل مالیاتی وی ملزم است برای دریافت گواهی مفاصا حساب مالیاتی انجام دهد. براساس ماده ۲۳۵ قانون مالیات های مستقیم، اداره امور مالیاتی

ادامه مطلب »
مشاور مالی را چگونه انتخاب کنیم
مشاور مالیاتی
مشاور مالیاتی چه کاری انجام می دهد

اشخاص حسابرس و مشاور مالیاتی در هدایت مالیات دهندگان برای رعایت قوانین، در تمام امور مالی، حسابداری و پرداخت مالیات نقش مهمی دارد. بسته به وضعیت مالیات دهنده، خدماتی که یک مشاور مالیاتی ارائه می‌دهد، متفاوت

ادامه مطلب »
مالیات بر ارزش افزوده
مشاور مالیاتی
مالیات املاک و مستغلات

مالیات املاک و مستغلات ، نوعی از مالیات می باشد، که از درآمدهای به دست آمده از ملک محسوب می شود. املاک و مستغلات شامل سه نوع مالیات می شوند: مالیات بر درآمد اجاره از املاک

ادامه مطلب »
تکنولوژی نرم افزار
شرکت حسابرسی
موضوعی برای بحث در زمینه حسابرسی

    موضوعی برای بحث در زمینه حسابرسی     جمع داراییهای شرکتی ۲۰۰ میلیارد ریال است. حسابرس معتقد است تحریف داراییها بالای ۲۰ درصد، منجر به اظهار نظر مردود می‌شود (برای پرهیز از تردیدهای احتمالی در

ادامه مطلب »
بیمه‌ای به کارفرمایان
شرکت حسابداری
مدیریت سود چیست؟

مدیریت سود چیست؟   در کسب و کار برای حفظ عملیات، ارائه خدمات بهتر، و ارائه محصولات جدید، آن نیاز به سود می باشد. در هر کسب و کار، سود همیشه با زیان های خاص همراه است. مهم

ادامه مطلب »

مقاله های مرتبط

اهمیت مشاور مالیاتی آرمان پرداز خبره

اهمیت مشاور مالیاتی

اهمیت مشاور مالیاتی در این نوشته میخواهیم به اختصار در خصوص اهمیت مشاور مالیاتی به قلم کارشناس آرمان پرداز خبره بپردازیم. کسب و کار و

ادامه مطلب »
درخواست خود را بنویسید ...
ما را در نقشه بیابید ...