?مبالغی که طبق قرارداد بین کارگر و کارفرما و یا براساس توافق آنها در زمان تهیه لیست حقوق و دستمزد از حقوق کارگر یا کارمند کسر می شود را کسور توافقی گویند که مهمترین آنها را به صورت زیر می توان نام برد:
اقساط وام مسکن
بدهی به شرکت تعاونی
اقساط وامهای ضروری
مساعده
پیش پرداخت حقوق
? منظور از مساعده مبالغی است که بطور معمول قبل از پایان هر ماه به علت نیاز کارگران به آنان پرداخت می شود و در زمان تهیه لیست حقوق و دستمزد از حقوق آنها کسر می گردد در واقع باید گفت مساعده پرداخت بخشی از حقوق است قبل از پایان ماه کاری است …
?ولیکن پیش پرداخت، پرداخت مبلغی است قبل از اینکه کاری انجام پذیرفته باشد، مثلاً پرداخت وجه در ابتدای ماه به عنوان حقوق ماهیانه کارگر قبل از انجام کار پیش پرداخت محسوب می گردد.
درهرحال در زمان تهیه لیست حقوق و دستمزد مبالغ پیش پرداخت و یا مساعده به عنوان کسورات از حقوق و دستمزد کسر می گردند و در نهایت جمع کسورات از حقوق و دستمزد ناخالص کسر و مبلغ خالص پرداختنی به هر فرد مشخص می شود. کانال حسابداری و حسابرسی @Accounting_Auditing
حسابداری و حسابرسی, [۱۱.۰۲.۱۸ ۱۰:۴۰] @Accounting_Auditing
? مشاغل زیر بهمنظور برخورداری از بخشودگی مالیاتی به میزان ۱۰% و اجتناب از تعلق جرائم مالیاتی مکلف به نصب صندوق مکانیزه فروش هستند
? سازمان امور مالیاتی کشور فهرست ۲۹ گروه جدید از مشاغل صنفی مشمول طرح نصب صندوق مکانیزه فروش را اعلام کرد. سازمان امور مالیاتی کشور در اطلاعیهای خطاب به مؤدیان مشمول فراخوان نصب و استفاده از سامانههای صندوق فروش در سال ۱۳۹۷ اعلام کرد: در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۶۹ قانون مالیاتهای مستقیم و با توجه به فراخون انجامشده و در اجرای ماده ۱۲۱ قانون برنامه پنجم جمهوری اسلامی ایران و بخشنامههای سازمان امور مالیاتی کشور، موضوع فراخوان و الزام صاحبان مشاغل زیر است.
۱. سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر ۲. فروشندگان آهنآلات ۳. فروشندگان لوازم صوتی و تصویری ۴. فروشندگان انواع رایانه و قطعات سختافزاری ۵. فروشندگان ماشینهای اداری و لوازم و قطعات و تجهیزات مربوط به آنها ۶. فروشندگان لوازم خانگی ( شامل برقی. گازی و نفتی) ۷. تالار پذیرایی، رستورانها، چلوکبابیها و اغذیهفروشیها ۸. هتل و هتل آپارتمان ۹. مشاوران املاک و مستغلات سال ۱۳۹۳ ـ شماره فراخوان ۱۰۷۰۴ ۱۰. فروشندگان لوازم یدکی خودروهای سبک و سنگین و ماشینآلات راهسازی، کشاورزی و ساختمانی ۱۱. صاحبان تعمیرگاههای مجاز خودرو و انواع وسایط نقلیه سنگین و ماشینآلات راهسازی، کشاورزی و ساختمانی ۱۲. فروشندگان تجهیزات و تأسیسات حرارتی و برودتی، شوفاژ و تهویه مطبوع و لوازم مربوط ۱۳. فروشندگان لوازم بهداشتی ساختمان ۱۴. فروشندگان تزئینات ساختمان (موکت، کفپوش، انواع پرده، کاغذ دیواری، شومینه و کارهای تزئینی چوبی و فلزی) ۱۵. فروشندگان انواع تلفن (ثابت و بیسیم)، همراه و تجهیزات جانبی ۱۶. تولیدکنندگان و فروشندگان مبل، مصنوعات چوبی و فلزی و غیرفلزی اعم از اداری و خانگی ۱۷. فروشندگان فرش ماشینی، تابلوفرش، موکت و قالیچه ماشینی ۱۸. فروشندگان لوازم آرایشی و بهداشتی ۱۹. فروشندگان لوازم طبی بیمارستانی، آزمایشگاهی و دندانپزشکی و دندانسازی و انواع لوازم و تجهیزات پزشکی سال ۱۳۹۴ ـ شماره فراخوان ۲۰۰/۹۳/۷۱ ۲۰. فروشندگان لاستیک (نمایندگی، عمده و خردهفروشی) ۲۱. نمایشگاه و فروشگاههای اتومبیل (سواری، باری، مسافربری، ماشینآلات راهسازی، کشاورزی و صنعتی) ۲۲. فروشندگان مصالح ساختمانی (نمایندگی، عمده و خردهفروشی) ۲۳. فروشندگان تأسیسات الکترونیکی ـ مکانیکی ساختمان (نمایندگی، عمده و خردهفروش) ۲۴. فروشندگان انواع رنگ ساختمان، صنعتی و اتومبیل (نمایندگی، عمده و خردهفروشی) ۲۵. فروشندگان مواد شیمیایی (نمایندگی، عمده و خردهفروشی) ۲۶. نمایندگیهای فروش شرکتهای توزیع کالاهای داخلی و وارداتی (غیر اشخاص حقوقی) ۲۷. نمایندگان فروش شرکتها و مؤسسات تجاری و صنعتی اعم از داخلی و خارجی (غیر اشخاص حقوقی) ۲۸. فروشندگان یخچالهای صنعتی و ویترینی (نمایندگی، عمده و خردهفروشی) ۲۹. بارفروشان میوه و ترهبار و میدانداران
⭕️ جهت نصب و راهاندازی و استفاده از سامانه صندوق فروش از ابتدای سالهای ۱۳۹۲، ۱۳۹۳ و ۱۳۹۴ یادآوری مینماید صاحبان مشاغل یادشده بهمنظور برخورداری از بخشودگی مالیاتی به میزان ۱۰% از مالیات ابرازی عملکردی و اجتناب از تعلق جرائم مالیاتی مقرر در تبصره ۲ ماده ۱۶۹ قانون مالیات مستقیم و آییننامه آن، مکلفاند حداکثر تا پایان دیماه ۱۳۹۶ نسبت به ثبت درخواست تخصیص شماره شناسه در درگاه عملیات الکترونیکی سازمان امور مالیاتی به آدرس http://tax.gov.ir ثبتنام نمایند.
⭕️ مؤدیان محترم هنگام مراجعه به سامانه الکترونیکی مذکور گزینه «ثبت صندوق و نرمافزار فروش»را انتخاب نموده و نسبت به ثبت مشخصات هویتی خود و مشخصات صندوق فروش رایانه اقدام نمایند. لازم است که قبل از این اقدام مؤدیان مذکور ثبتنام الکترونیکی (شماره اقتصادی) خود را نهایی نموده باشند.
@Accounting_Auditing
حسابداری و حسابرسی, [۱۴.۰۲.۱۸ ۰۰:۰۸] @Accounting_Auditing
?معافیت دو هفتم مالیات بر حقوق چیست؟؟
?در سال ۱۳۸۳ رییس سازمان امور مالیاتی کشور طی بخشنامه ای و با توجه به ماده ۱۳۷ قانون مالیات های مستقیم اعلام کرد که درآمد مشمول مالیات بر حقوق به میزان دو هفتم بیمه سهم کارگر از پرداخت مالیات حقوق معاف است. البته این بخشنامه هنوز به قوت خود باقی است.
@Accounting_Auditing
?مثال:
فرض کنید کارگری ماهانه ۱۳/۰۰۰/۰۰۰ ریال حقوق و مزایا دریافت می کند. اگر کل این حقوق دریافتی مشمول بیمه باشد ۷% بیمه سهم کارگر عبارتست از: ۹۱۰/۰۰۰ ریال. اکنون دو هفتم مبلغ ۹۱۰/۰۰۰ ریال را محاسبه می کنیم که می شود: ۲۶۰/۰۰۰ ریال.
خوب اکنون و در سال ۱۳۹۴ حقوق و مزایای تا سقف ۱۱/۵۰۰/۰۰۰ ریال از پرداخت مالیات بر حقوق معاف است. و چون حقوق و مزایای دریافتی این کارگر در هرماه ۱۳/۰۰۰/۰۰۰ ریال است بنابراین بعد از کسر مبلغ ۱۱/۵۰۰/۰۰۰ ریال از ۱۳/۰۰۰/۰۰۰ ریال، درآمد مشمول مالیات بر حقوق وی عبارتست از: ۱/۵۰۰/۰۰۰ ریال.
اگر به خاطر داشته باشید در مرحله قبل مبلغ دو هفتم سهم بیمه کارگر ۲۶۰/۰۰۰ ریال شد. حالا باید مبلغ ۲۶۰/۰۰۰ ریال را از درآمد مشمول مالیات بر حقوق به دست آمده در مرحله قبل(۱/۵۰۰/۰۰۰ ریال) کسر کنیم که جواب می شود: ۱/۲۴۰/۰۰۰ ریال.
حالا این مبلغ ۱۲۴۰۰۰۰ ریال درآمد مشمول مالیات بر حقوق است و باید طبق قانون مالیات در نرخ ۱۰% ضرب کنیم تا مالیات قابل پرداخت این کارگر مشخص شود که می شود: ۱۲۴/۰۰۰ ریال.
همانطور که در بالا مشاهده کردید اگر مبلغ دو هفتم را کسر نمی کردیم کارگر باید به جای ۱۲۴/۰۰۰ ریال، ۱۵۰/۰۰۰ ریال مالیات پرداخت می کرد.
???? @Accounting_Auditing
حسابداری و حسابرسی, [۱۶.۰۲.۱۸ ۱۱:۱۷] ?ممیزان چه کسانی هستند؟
@Accounting_Auditing
?ممیزین مالیات به چهار درجه تقسیم می شوندو عبارتنداز کمکممیز ، ممیز ، سرممیزو ممیز کل کسانی میتوانند به سمت کمک ممیزاز بین کارمندان وزارت دارایی منصوب و یا از بین اشخاص خارج استخدام شوند که دارای گواهینامه خاتمه تحصیل از آموزشگاه عالی وزارت دارایی و یا لیسانس در رشته مالی یااقتصادی و یا بازرگانی باشند و در صورتی که تعداد داوطلبین مزبور کافی نباشندوزارت دارایی میتواند لیسانسیههای رشته قضایی را هم بپذیرد.
?کمکممیزین ازطریق امتحان عمومی منصوب می شوند
? برای احراز شغل ممیزی چهار سال توقف و اشتغال درشغل کمک ممیزی ضروری است . ?برای احراز شغل سرممیزی چهار سال توقف و اشتغال درشغل ممیزی لازم است . ?برای احراز شغل ممیز کل نیز حد اقل چهار سال توقف واشتغال در شغل سرممیزی.
?ارتقاء به هر یک از مشاغل مذکور با رعایت سایر شرایط ومقررات قانونی صورتپذیر است. ?برای انتخاب شاغلین شغل ممیزی، به سرممیزی کل مادام که واجد شرایط یافت نشود از کارمندان وزارت دارایی کهداوطلب احراز مشاغل مذکور باشند، استفاده خواهد شد به شرط این که برای شغل ممیزی دارای پنج سال و برای شغل سرممیزی دارای ده سال و برایشغل ممیزی کل دارای پانزده سال سابقه خدمت باشند ودر امتحان شرکت کنند و حداقل با معدل ده پذیرفته شوند. ?تغییر شغل ممیزان مالیات پس از انتصاب به مشاغل مربوطه مجاز نخواهد بود مگر بنا به تقاضای شخصی یاموافقت آنها یا حسب نظردادستان انتظامی مالیاتی و یا رأی هیأت عالی انتظامی مالیاتی بر طبق مقررات مربوط به فصل هفتم این لایحه قانونی اما تغییر حوزه خدمت آنها امکانپذیر است.
@Accounting_Auditing
حسابداری و حسابرسی, [۱۶.۰۲.۱۸ ۱۱:۲۷] ? آیا محصولات نرم افزاری می تواند به عنوان دارایی ثابت ثبت شود؟
@Accounting_Auditing
?وفق استاندارد شماره ۱۷ سازمان حسابرسی در ارتباط با حسابداری داراییهای نامشهود ثبت دفتری محصولات نرم افزاری حسب مورد می تواند به عنوان دارایی ثابت مشهود یا نامشهود ثبت شود و یا به حساب هزینه های دوره لحاظ شود. حالتهای مختلف مرتبط با محصولات نرم افزاری عبارتند از:
۱- در صورتیکه نرم افزار توسط شرکت برای استفاده داخلی توسعه یابد کل هزینه های مرتبط با توسعه به حساب هزینه های دوره منظور شود.
۲- در صورتیکه نرم افزار توسط شرکت برای فروش خریداری شود به حساب موجودی کالا منظور خواهد شد.
۳- در صورتیکه نرم افزار به گونه مکمل سخت افزار(مثلانرم افزار سیستم عامل) باشد به عنوان دارایی مشهود و ذیل ردیف دارایی مشهود ثبت خواهد شد.
۴- در صورتیکه نرم افزار جزء مکمل سخت افزار نباشد می تواند به عنوان دارایی نا مشهود تلقی شود. ??? @Accounting_Auditing
حسابداری و حسابرسی, [۱۶.۰۲.۱۸ ۱۹:۱۴] ? حسابداری سود سهام
@Accounting_Auditing
?روش های توزیع سود سهام عبارتند از:
۱- سود نقدی،
۲- سود غیر نقدی،
۳- سود تعهد شده،
۴- سود تسویه، و
۵- سود سهمی.
? سود نقدی سهام
بر طبق ماده ی ۲۳۹ قانون تجارت (ل.ا.ق.ت) سود قابل تقسیم عبارت از سود خالص سال مالی شرکت منهای زیان های سال های مالی قبل و اندوخته ی قانونی و سایر اندوخته های اختیاری به علاوه ی سود قابل تقسیم سال های قبل که تقسیم نشده است. ماده ی ۲۴۰ قانون تجارت (ل.ا.ق.ت) بیان می دارد که ظرف هشت ماه پس از تصمیم مجمع عمومی، باید سود به صاحبان سهام پرداخت شود. بر طبق مفاد ماده ی ۲۴۱ همین قانون نیز تصریح شده، ممکن است نسبت معینی از سود خالص سال مالی جهت پاداش هیأت مدیره در نظر گرفته شود، اما این نسبت در شرکت های سهامی عام و خاص به ترتیب نباید از ۵ و ۱۰ درصد سودی که در همان سال به صاحبان سهام پرداخت می شود، تجاوز کند.
◀️ در خصوص توزیع سود نقدی سهام سه تاریخ به قرار زیر وجود دارد:
۱- تاریخ پیشنهاد سود سهام توسط هیأت مدیره،
۲- تاریخ تصویب سود سهام توسط مجمع عمومی عادی صاحبان سهام، و
۳- تاریخ پرداخت سود سهام.
در تاریخ پیشنهاد سود سهام توسط هیأت مدیره که همان تاریخ ترازنامه است، بدهی قطعیت ندارد، در تاریخ تصویب سود سهام توسط مجمع عمومی عادی صاحبان سهام به دلیل اعلام سود سهام، بدهی قطعیت می یابد. تاریخ تصویب سود سهام توسط مجمع عمومی عادی، تاریخ مؤثر شناسایی سهام داران مشمول دریافت سود سهام تلقی می گردد. یعنی سهام دارانی که در تاریخ مجمع عمومی عادی، سهام دار شرکت محسوب شوند به آن ها سود سهام تعلق می گیرد، حتی اگر بعد از تاریخ مجمع عمومی عادی، سهام خود را به فروش رسانده باشند. بر طبق بند ۱۰ استاندارد حسابداری شماره ی ۵ ایران، رویدادهای بعد از تاریخ ترازنامه، واحد تجاری نباید سود سهام مصوب بعد از تاریخ ترازنامه یا سود سهام پیشنهادی را به عنوان بدهی در تاریخ ترازنامه شناسایی کند. این امر به عنوان رویداد غیرتعدیلی بعد از تاریخ ترازنامه است. زیرا با توجه به استاندارد حسابداری شماره ی ۴، ذخایر، بدهی های احتمالی و دارایی های احتمالی، در تاریخ ترازنامه تعهد فعلی وجود ندارد. بنابراین، پیشنهاد هیأت مدیره در مورد تقسیم سود، در یادداشت های توضیحی صورت های مالی افشا و ثبت های حسابداری، صرفاً در دو تاریخ تصویب و پرداخت سود سهام انجام می شود.
۱- در تاریخ تصویب سود نقدی سهام توسط مجمع عمومی عادی صاحبان سهام ثبت زیر انجام می شود:
سود انباشته ´
سود سهام پرداختنی ´
۲- در تاریخ پرداخت سود سهام نیز ثبت زیر صورت می گیرد:
سود سهام پرداختنی ´
وجوه نقد ´ ? ادامه دارد… @Accounting_Auditing
حسابداری و حسابرسی, [۲۰.۰۲.۱۸ ۲۱:۴۲] @Accounting_Auditing
?قوانین حقوق و دستمزد
?اضافه کاری = ساعات اضافه کاری×۱۴۰%×۲۲۰ساعت/ حقوق پایه
?ماده ۵۹ – در شرایط عادی ارجاع کار اضافی به کارگر با شرایط ذیل مجاز است : الف – موافقت کارگر ب – پرداخت ۴۰% اضافه بر مزد هر ساعت کار عادی.
?تعطیل کاری = ساعات تعطیل کاری×۱۴۰%×۲۲۰ساعت/حقوق پایه
? ماده ۶۲ – روز جمعه، روز تعطیل هفتگى کارگران با استفاده از مزد مى باشد.
کارگرانى که به هر عنوان به این ترتیب روزهاى جمعه کار مى کنند، در مقابل عدم استفاده از تعطیل روز جمعه ۴۰% اضافه بر مزد دریافت خواهند کرد.
?شب کاری = ساعات شب کاری×۱۳۵%×۲۲۰ساعت/ حقوق پایه
?ماده ۵۸ – برای هر ساعت کار درشب تنها به کارگران غیر نوبتی ۳۵% اضافه بر مزد ساعت کار عادی تعلق می گیرد.
?????? @Accounting_Auditing
حسابداری و حسابرسی, [۲۱.۰۲.۱۸ ۱۸:۱۸] @Accounting_Auditing
??حقوق و دستمزد
?کارهای نوبت کاری
?۱-کار نوبت کاری که بین صبح وعصر قرار میگیرد حقوق=ساعات نوبت کاری×۱۱۰%×۲۲۰ ساعت/حقوق پایه
?۲-کار نوبت کاری که بین صبح وعصر وشب قرار گیرد حقوق=ساعات نوبت کاری×۱۱۵%×۲۲۰ ساعت/حقوق پایه
?۳-کار نوبت کاری که صبح وشب یا عصر وشب قرار گیرد حقوق=ساعات نوبت کاری×۱۲۲٫۵%×۲۲۰ ساعت/حقوق پایه (ساعات شب کاری از ۲۲ تا ۶ بامداد می باشد) ???? @Accounting_Auditing
حسابداری و حسابرسی, [۲۲.۰۲.۱۸ ۱۶:۳۳] @Accounting_Auditing
?حقوق و دستمزد
?در رابطه با محاسبه ی مزایای پایان خدمت و عیدی
?سنوات=تعداد روزهای کارکرد ×۳۶۵روز/حقوق پایه
?ماده ۲۴ – کارفرما مکلف است به کارگری که مطابق قرارداد، یکسال یا بیشتر ……. براساس آخرین حقوق مبلغی معادل یکماه حقوق به عنوان مزایای پایان کار .
?عیدی=دو برابر پایه حقوق مشروط به اینکه از سه برابر حداقل حقوق همان سال بیشتر نباشد. اگر بیشتر نبود = دو برابر پایه حقوق
اگر بیشتر بود = روزهای کارکرد×۳۶۵ /۳×حداقل پایه حقوق
@Accounting_Auditing
حسابداری و حسابرسی, [۲۲.۰۲.۱۸ ۲۲:۰۳] @Accounting_Auditing
?حقوق و دستمزد
?نحوه محاسبه حقوق ماهیانه ( ماده ۳۷ قانون کار )
برابر مفاد قانون مدنی جمهوری اسلامی ، ماه شمسی ۳۰ روز است، لذا در قانون کار ، مزد و مزایای متعلقه به کارگر بر مبنای ۳۰ روز محاسبه میگردد. البته پرداخت مزد و مزایای متعلقه ، در ماههای ۳۱ روزه تقسیم بر ۳۰ شده و در عدد ۳۱ ضرب میگردد و طبیعتا در ماههای ۲۹ روزه نیز بر عدد ۳۰ تقسیم شده و در ۲۹ ضرب میگردد .
یعنی تعیین حقوق و دستمزد بر مبنای ماه ۳۰ روزه ، و پرداخت آن بر مبنای تعداد روزهای ماه انجام میگردد. به این معنی که وقتی از سوی شورایعالی کار ، حداقل مزد کارگران اعلام میگردد ، این مبلغ بر مبنای ماه شمسی ( ۳۰ روزه ) اعلام شده ، ولی هنگام پرداخت آن بایستی به تناسب تعداد روزهای ماه مورد نظر محاسبه گردد.
?با توجه به اینکه ساعات کاری در روز ۷ ساعت و ۲۰ دقیقه میباشد پس هر شخص باید در ماه ۳۰ تا ۷٫۳۳ کار کند که میشود ۲۲۰ ساعت حالا اگه جمعه ها و نصف روز پنج شنبه ها و سایر روزهای تعطیل رو ازش کم کنیم میشود خالص کارکرد شخص . مثلا وقتی شخصی در ماه ۱۸۰ ساعت کار میکند و کل حقوق یک ماه را دریافت میکند در واقع قسمتی از حقوق که دریافت میکند بابت ساعاتی است که شخص فعالیتی نداشته.
?در قانون کار ۴۴ ساعت کار در هفته اعلام شده و یک روز جمعه هم استراحت ولی حقوق پرداخت میشود پس:
۴۴ ساعت / ۶ روز کاری =۷٫۳۳ که همان ۷ ساعت و بیست دقیقه میشود.
خوب روز جمعه هم باید حقوق پرداخت شود پس مشخص شد روز کاری از نظر قانون کار ۷٫۳۳ است و این را در ۳۰ روز ضرب کنید عدد۲۲۰ ساعت در ماه بدست خواهد آمد که شما حقوق ماهانه فرد را بر اساس ۳۰ روز یا ۲۲۰ ساعت محاسبه میکنیم. ???? @Accounting_Auditing
حسابداری و حسابرسی, [۲۳.۰۲.۱۸ ۱۵:۳۶] @Accounting_Auditing
?حسابداری مطالبات مشکوک الوصول
مطالبات ازنظر امکان وصول یا عدم وصول به ۳ دسته تقسیم میشه :
الف ) حتمی الوصول : حتما وصول می شوند وامکان عدم وصول آنها صفر است.
ب ) لاوصول : امکان وصول آنها تقریبا صفر وناممکن است.
ج ) مشکوک الوصول :دروصول یاعدم وصول آنها مشکوک ومردودیم.
?شیوه های حذف مطالبات سوخت شده از دفاتر وحسابها:
الف ) روش حذف مستقیم مطالبات سوخت شده.
ب ) روش استفاده از حساب ذخیره مطالبات مشکوک الوصول.
??روش حذف مستقیم : دراین روش هرگاه تمام یا قسمتی از مطالبات موسسه سوخت شده واز دفاتر حذف شود ثبت زیر در دفاتر انجام می شود.
هزینه مطالبات سوخت شده
حسابهای دریافتنی
هزینه مطالبات سوخت شده درپایان دوره در ردیف سایر هزینه ها وبه سود ( زیان) بسته می شود.مطابق این روش هرگاه مطالبات سوخت شده ای که از دفاتر حذف شده اند مجددا وصول شوند لازم است ثبت های زیر صورت پذیرد:
ثبت امکان وصول مطالبات سوخت شده : حسابهای دریافتنی
هزینه مطالبات سوخت شده *
ثبت وصول آن مطالبات :
صندوق/بانک
حسابهای دریافتنی
حال در صورت وصول این مطالبات سوخت شده در سال یا سالهای مالی بعد از دوره مالی می بایست ثبت زیر انجام شود:
ثبت احیای مجدد مطالبات سوخت شده:
حسابهای دریافتنی
سایر درآمدها
و جهت وصول آن ثبت زیر:
صندوق/بانک
حسابهای دریافتنی
روش حذف مستقیم روش ساده ای است که در بسیاری از موسسا ت کوچک قابل اجرا است ولی با اصول حسابداری مغایراست .این روش دواصل واقعیت وتطابق را خدشه دار می کنه یعنی اصول را در نظر نمی گیرد.
تذکر:درتمام موسسات بزرگ وکوچک درسال اول تاسیس روش مورد استفاده برای حذف مطالبات سوخت شده روش حذف مستقیم است.
@Accounting_Auditing
??روش حذف مطالبات سوخت شده با استفاده از حساب ذخیره مطالبات مشکوک الوصول : مطابق این روش هرگاه تمام یا قسمتی ازمطالبات موسسه ای سوخت شود جهت حذف آن حساب ذخیره مطالبات مشکوک الوصول بدهکار و حسابهای دریافتنی را بستانکار می کنیم.
ذخیره مطالبات مشکوک الوصول
حسابهای دریافتنی
براساس این روش هرگاه مطالبات سوخت شده قبلی مجددا وصول شوند ( چه در این دوره مالی وچه در دوره های مالی آتی ) لازم است ثبت ها زیر انجام شوند:
ثبت احیای مجدد مطالبات سوخت شده باتوجه به این روش:
حسابهای دریافتنی
ذخیره مطالبات مشکوک الوصول
ثبت وصول آن مطالبات :
بانک/صندوق
حسابهای دریافتنی **** ???در ادامه….
روش های محاسبه مطالبات مشکوک الوصول ???? @Accounting_Auditing
شرکت آرمان پرداز خبره بیش از 15سال سابقه فعالیت در زمینه حسابداری وحسابرسی وخدمات مشاوره مالی ومالیاتی
Related posts
همکاری با مشاور مالیات مناسب در شرایط پیچیده مالیات امروز ، بخشی جدایی ناپذیر از شرکت و استراتژی کلی مالی شرکت است و از این رو مشارکت تجاری باید حرفه ای باشد و بر اهداف و اهداف مشخص متمرکز باشد. موضوع مالیات و مقررات همچنان تغییرات پویایی در فضای کسب و کار ایجاد می کند ، از این رو مشاور مالیاتی مناسب در ارتباط نزدیک و نزدیک با صاحبان مشاغل و شرکت ها همراه با ایجاد یک برنامه همراهی مشاغل هماهنگ ، که شامل برنامه ریزی استراتژیک مالیاتی بلند مدت فرصتهای رشد وپیشرفت را برای مشاغل فراهم می کند.
روشهای شرکت حسابداری در تهیه گزارش مدیریتگزارشگری عامل مهمی در موفقیت شرکت است. گزارشگری مدیریت نقش ویژه ای در گزارشگری دارد. این اطلاعات تصمیم گیرندگان